• 1

Vinn golfresa till Algarve med Golf Plaisir

 
 

Tävla och vinn golfresa till Algarve

Svara på 3 enkla frågor, så har du chans att vinna en veckas golfresa till solsäkra Algarve med Golf Plaisir – och får dessutom chans att skriva ett reportage om din resa med publicering på www.golfresan.se. Dessutom vill vi att du motiverar med max 10 ord: Varför vill du vinna en golfresa till Algarve?

Algarve har det mesta för en perfekt golfsemester; fina golfbanor, vacker natur, mysiga små byar och ett underbart klimat.
Vill du resa hit för en veckas golfnjutning, och sedan skriva ett reportage om resmålet till www.golfresan.se?
Då kan du vara med i vår läsartävling, som denna gång ger dig chans att bli ”golf-reporter” för en vecka!

I magnifik natur, omgärdat av böljande berg och dalar, har golfare under några år kunnat uppleva de båda banorna Morgado och Alamos, som ligger alldeles intill varandra. Nu kan man även njuta av lugnet här på ett helt nybyggt 5-stjärnigt golfhotell!
Hotellet ligger direkt vid det kombinerade klubbhuset och inhyser 103 rum med utsikt över Morgadobanan. Då det är helt nybyggt (invigning i feb 2011), förväntas det hålla mycket hög klass.

Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna en veckas golfresa till Morgado med Golf Plaisir, är att svara på 3 enkla frågor nedan. Svaren finns på hemsidan. Dessutom vill vi att du motiverar varför just du ska vinna ”reportageresan” till Algarve.

Lycka till och trevlig resa!

Tävlingen är avslutad.

Fakta om vinsten och resmålet

Morgado och Alamos är två härliga parkbanor i ett lätt böljande landskap där golfhålen samsas med olivträd och vinrankor.

I resan du kan vinna ingår 6 heldagsgreenfee och 7 nätter i dubbelrum på det helt nybyggda, 5-stjärniga golfhotellet. Rummen är stora och rymliga med en härlig charm, och har terrass ut mot banan. Här finns 4 olika pooler (varav 2 barnpooler), 2 restauranger samt 2 barer. Fr o m hösten 2011 kommer anläggningen även att innefatta en mindre SPA-byggnad där man kan njuta av inomhuspool, bastu med mera. I vinsten ingår halvpension.

Vinsten gäller en veckoresa med flyg från Stockholm eller Köpenhamn under Golf Plaisirs säsong, på ordinarie avresedagar. Bokning före 31/12 2011. Vinsten är personlig och gäller endast ny-bokning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Senaste tävlingsdag är 30/4 2011.

vinrresa_med_gp_logo2011

 
 
 

Tipsa en vän

Share |
 
 
 
 
x

Tack för din bokningsförfrågan!