Vill du jobba med Golfresans HIO-tävlingar i sommar?

 
 

Vi söker dig som älskar golf och vill ansvara för ett antal av Golfresans HIO Challenge i sommar.

Har du körkort? Älskar du golf och tycker om att prata med folk om golf och golfresor? Då kanske du vill jobba ett antal dagar under sommaren - du väljer själv hur mycket!

HIO Challange går till så att vi besöker en klubb, packar upp vårt ”kit” (beachflaggor, skyltar och prisbord) på ett hål och utmanar förbipasserande golfare att satsa 100 kronor. De får då ett startkit med en prenumeration på tidningen Golfresan samt ett trepack golfbollar från Srixon (värde minst 249 kr), och de som träffar green får dessutom ett presentkort på golfresor. Om någon lyckas göra HIO, vinner spelaren en lyxig golfresa för två personer. Det bästa till sist – om ingen gör HIO, lottar vi ut priset bland de som har tagit utmaningen under säsongen. Därmed har alla deltagare chans att vinna resan oavsett hur deras slag blir…

För rätt person/personer (ett team om 2 går också utmärkt) finns chans att tjäna pengar, men också att ha kul ute på golfbanorna under sommaren och en möjlighet att jobba med det roligaste vi vet – golf och golfresor!

Golfresan HIO Challenge drar igång i mitten av maj, och sista tävlingarna planeras till september. Totalt skulle vi vilja att du arbetar minst 5 dagar under denna period, men du får gärna jobba mer. Vi har ett antal tävlingar bokade just nu med utgångspunkt från Stockholm, men om du bor i annan del av Sverige kan vi säkert boka upp tävlingsdagar i närheten av dig.

Kontakta Johnny Andersson på johnny.andersson@golfresan.se eller telefon 070-6000 480 för mer information.

Läs mer om Golfresan HIO Challenge 2011...

Läs mer om tidningen Golfresan...

 
 
 

Tipsa en vän

Share |
 
 
 
 
x

Tack för din bokningsförfrågan!