Lüdersburg Golf
  • 1

Upptäck golflandet Niedersachsen

 
 

Tyska Niedersachsen är ett eldorado för aktiva besökare. Bara 90 minuter med bil från den tyska gränsen finns fler än 80 golfanläggningar mellan Nordsjön och bergen – allt från öppna parkbanor till linksbanor. På banorna som ligger nära kusten spelar man alltid med eller mot naturkrafter i form av vind och väder.

I populära regioner som Lüneburger Heide söder om Hamburg, Weserbergland och regionen kring Hannover – delstaten Niedersachsens huvudstad – ligger golfupplevelserna tätt. Avståndet mellan de olika banorna är därför kort – ett plus både för ambitiösa spelare och de som vill upptäcka naturen. En annan fördel med Niedersachsen är att de flesta golfbanorna är öppna hela året, också på hösten och vintern.

På www.golfland-niedersachsen.de hittar du möjligheterna i Niedersachsen på tyska och engelska. Där kan du också kostnadsfritt beställa informationsmaterial om golf i Niedersachsen, som exempelvis en översiktskarta med golfbanor och hotell och förklaringar på svenska. Till 30 juni kan du dessutom tävla om golfpaket!

www.golfland-niedersachsen.de

Golfpaket i Tyskland…

Golfresor till Tyskland…

 
 
 

Tipsa en vän

Share |
 
 
 
 
x

Tack för din bokningsförfrågan!