Ange adress, flygplats, station...
 
 
 
 • 1
 • 2

Malahide Golf Club

Dublin, Irland

 
 

Greenfee

Säsong: Låg Mellan Hög
Datum:
Pris(vardag/helg):
Logo Malahide Golf Club
 • Fakta och avstånd 

  Bankaraktär: Park
  Banarkitekt:  Eddie Hackett, Jeff Howes
  Antal hål:  9+9+9
  Par:  34+36+36
  Svårighetsgrad:  Medel
  Öppningsår:  1892

Malahide Golf Club

Malahide Golf Club, som ligger i norra Dublin, är en 27-håls park golfbana som uppskattas av både medlemmar och besökare. Golfbanan ligger ca två kilometer från centrum av Dublins kustbyar Malahide och Portmarnock. Malahide Golf Club grundades 1892 och är en av de äldsta golfklubbarna i Irland. Klubben flyttade till sin nuvarande plats 1990.

Golfbanan har 27 hål av varierande utmaningar som skapats genom kombinationen av vattenhinder, träd och upphöjda greener på alla tre nio-håls slingor. Golfbanan designades ursprungligen av Eddie Hackett, den framstående golfbanearkitekten, som är ansvarig för några av de mest kända irländska golfbanorna under de senaste 30 åren. Under 2006/2007 vart Blue Nine ombyggda och 2009/2010 vart Red Nine också ombyggda av den berömda golfarkitekten Jeff Howes. Dessa ombyggnationer har varit enormt framgångsrika med att få vattenhinder och bunkrar mer med i spelet, vilket gör banunderhåll till en viktig ingrediens för att golfaren ska lyckas.

Medlemmar och besökare kan njuta av mat i det fina klubbhuset som har utsikt över golfbanan och Dublin mot Wicklowbergen. Baren har bra öppettider och ett komplett utbud av restaurangfaciliteter är också tillgängligt.

Golfklubben ligger nära både Dublin Airport och Dublin city och är lättillgänglig från M50 och M1 motorvägarna.

Mottot för klubben är "A light heart and a cheerful spirit" och detta kännetecknar välkomnandet som ges till alla besökande på Malahide Golf Club.

Den här golfbanan ingår i följande golfpaket:
The Portmarnock Hotel & Golf Links
The Portmarnock Hotel & Golf Links (min 8 pers)

 
 

Skicka bokningsförfrågan till:

Klicka på "Prisförfrågan" för att lägga till ett golfpaket.

 
 
 

Tipsa en vän

Share |
 
 
 
 
x

Tack för din bokningsförfrågan!